2104826000 Ελ. Βενιζέλου 43, Βόλος info@dbcard.gr
hero image
 
  dBCARD
digital business card


O 4ty.gr, με περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο του διαδικτύου και με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, σε όλη την Ελλάδα, ακολουθεί την εποχή και δημιουργεί την υπηρεσία dBCARD με στόχο να βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξη και προώθηση κάθε μορφής επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία. 
 
 
 
 
     
  TI EINAI H dBCARD;
Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους υποψήφιους πελάτες σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών;

Η υπηρεσία dBCARD αποτελεί μία ψηφιακή επαγγελματική κάρτα που μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες επαφής ενός ατόμου ή μιας επιχείρησης. 

Πρόκειται για ένα ισχυρό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να προβάλλουν και να μοιραστούν εύκολα και γρήγορα με υποψήφιους πελάτες τους όλες τις σημαντικές πληροφορίες τους όπως στοιχεία επικοινωνίας, τοποθεσία, ώρες λειτουργίας, τρόπους πληρωμής και πολλά άλλα.
 
     
 
     
  ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ την δική σας ψηφιακή επαγγελματική κάρτα!  
     
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
 
 
 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
 
 
     
 
Εξοικονόμηση χρημάτων

Με την ψηφιακή επαγγελματική κάρτα dBCARD εξοικονομείτε χρήματα από την εκτύπωση απλών καρτών. 
 
     
     
 
Αποθήκευση των στοιχείων σας

Ο λήπτης της κάρτας αποθηκεύει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία σας και τα έχει για πάντα μαζί του, καθώς η επαφή σας είναι πλέον περασμένη στο Smartphone του.
 
     
     
 
Αλλαγή τον στοιχείων όποτε θελήσετε

Εάν οι πληροφορίες σας αλλάξουν, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την ψηφιακή επαγγελματική σας κάρτα.
 
     
     
 
Τεχνολογική Εξέλιξη

Με την dBCARD θα δείτε τους υποψήφιους πελάτες σας να εντυπωσιάζονται και να χαμογελούν στη στιγμή. Μία μόνο κίνηση αρκεί για να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να σε ακολουθήσουν για να φτάσουν στο μέλλον.
 
     
     
 
Ολοκληρωμένες Πληροφορίες Επαφής

Μια dBCARD μπορεί να περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες επαφής, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, διεύθυνση ιστοσελίδας και άλλες πληροφορίες.
 
     
     
 
Εύκολη Κοινοποίηση

Μπορείτε να μοιραστείτε την dBCARD εύκολα και απλά σε φίλους σας μέσω κοινωνικών δικτύων, viber, e-mail κ.α.
 
     
     
 
Προστασία του Περιβάλλοντος

Με τη μείωση της χρήσης εκτυπωμένων υλικών, όπως χαρτί και πλαστικό για επαγγελματικές κάρτες, η χρήση της dBCARD μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος